BAŞKAN

KURUMSAL / BAŞKAN

Özgeçmişim ;

Ben İsa YALÇIN, 12 Eylül 1969 tarihinde Ankara Ayaş'ta doğdum. 2 kız, 2 erkek çoçuk babasıyım. Açıköğretim fakültesi iş idaresi eğitimi aldım. 28 yıldır Minibüs İşletmeciliği yapmaktayım.

Sevgili Sincan Ulaşım Esnafı Arkadaşlarım;

Bekleme yerlerimizi tepeden tırnağa yenilenerek modern ve ihtiyaçlarımızı karşılayacak bir hale getireceğim.Buna taksi duraklarımız ve kamyon, kamyonetçi esnaflarımızın bekleme yerleri dahil, tamamında internet erişimi olacaktır. Dernek binamızda günlük sıcak yemek çıkartılarak tüm esnafımıza yemek ikramı yapılacaktır. Yardım fonu oluşturularak kaza, hastalık, ölüm ve düğün gibi durumlarda geri ödemeli esnaflarımıza nakit yardımında bulunulacaktır.
Esnaflarımızın ve Şoförlerimizin başarılı çoçuklarına imkanlarımız dahilinde burs vereceğiz. Yıllardır bizim mesleğimizin sahipsizliğinden şikayet ederiz, otuz senedir senede yirmi çocuğumuza burs vermiş olsa idik bugün sahipsiz değildik, bizlerin haklarını savunan Hakimlerimiz, Emniyet Müdürlerimiz, Avukatlarımız, Doktorlarımız ve Millet Vekillerimiz olurdu, haklı olduğumuz konularda yanımızda olan !
Bunu çok önemsiyorum mutlaka yapacağım...
Değerli Arkadaşlarım müşteri memnuniyeti birinci önceliğimiz olacak bu doğrultuda bir şikayet hattı oluşturularak iletilen problemleri anında çözüme kavuşturacağız.Odamıza bağlı çalışan her araçta müşterilerimizin göreceği şekilde telefon numarası olacak ve şikayetler anında değerlendirilecektir.yine buna bağlı olarak müşterilerimizin çözüm ve şikayetlerini iletecekleri kutuları bekleme yerlerimize hatta mümkünse araçlarımıza takacağız.
Kısa vadede ilgili firmalarla anlaşma sağlanıp ucuz mazot, gaz, lastik ve yedek parça temini yapılarak odamıza bağlı tüm esnaflarımızın faydalanmasını sağlayacağız.
Uzun vadede ise benim hayalim olan içinde araçlarımız için gerekli olan herşeyin olduğu büyük bir benzinlik açmak müşterisinin ve sahibinin sincan soför esnafının olduğu hem alırken kazanacağınız hemde satarken kazanacağınız büyük bir benzinlik, Birlikte bunu mutlaka yapacağız.

Sevgili Esnafım birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır anlayışıyla hareket ederek tüm sorunları birlikte çözeceğiz İnşallah.
Hepinize bol bereketli kazanç diler saygılar sunarım...

Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı
İsa YALÇIN