ÇALIŞMA KONULARI ve FAALİYETLER

KURUMSAL / ÇALIŞMA KONULARI ve FAALİYETLER

Odamız karma bir oda olup geniş bir faaliyet alanı vardır. Minibüslerimiz Ankara’nın bati koridorun da bulunan 507 bin nüfuslu Sincan ilçemizin minibüs ile olan  ulaşım ihtiyacını sağlamaktadırlar.

Sincan ve Etimesgut İlçelerinde kurulu modern yazıhaneli taksi duraklarıyla da halkımıza kaliteli hizmet verilmektedir.

Odamızın minibüsçü, taksici, Servisçi, Kamyoncu, Kamyonetçi üyelerinin sorunları da odamızca üst kuruluşlarımızın düzenlediği toplantılarda ve her platformda dile getirilmekte iş ve işlemleri de odamızca düzenli şekilde yapılmaktadır.

Odamız Sincan Trafik Tescil Bürosunun 01 Ekim 1995 tarihinde açılmasıyla, Araç Tescili ve Sürücü Belgesi almak için müracaat eden kişilerin Basılı evrak ve plaka ihtiyaçlarını sağlamaktadır. Etimesgut ilçesine Trafik Tescil Bürosunun 01 Ocak 2004 tarihinde açılmasıyla da Odamız Etimesgut’a  Basılı Evrak ve Plaka Satışı İrtibat Bürosu kurarak Etimesgut halkının hizmet ayağına getirilmiştir.